EXITE Website

Open application form

EXITE

Hét uitzendbureau waar je blij van wordt!

Vacancies

Merchandiser Location: Utrecht, Nederland
View vacancy
Verkoper Ziggo Location: Hoofddorp/Cruquius, Nederland
View vacancy
Verkoper Witgoed Samsung Location: Den Bosch, Nederland Heb jij affiniteit met verkoop? Ben jij fan van Samsung witgoed producten? Dan ben jij onze nieuwe verkooptijger!
View vacancy
Schoonmaakmedewerker kantoorpand in Houten Location: Houten, Voor een mooi kantoorpand annex magazijn in Houten zijn wij op zoek naar twee schoonmaakmedewerkers voor elk 10 uur per week. Of een schoonmaakmedewerker voor 20 uur per week. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het schoonhouden van het kantoorpand. Je werkt parttime en je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 18.00u - 20.00u. Of wanneer je alleen werkt van 16.30u - 20:30u.
View vacancy
Verkoper Witgoed Samsung Location: Cruquius, Nederland
View vacancy
Verkoopmedewerker Ziggo flex! Location: Amsterdam Noord, Nederland Heb jij een hart voor sales, maar ben je nog niet in de gelegenheid om fulltime te werken? Heb jij zin om je werktijden flexibel in te vullen en aan de slag te gaan in een enthousiast team? Wil je goede bonussen verdienen en raak jij gemotiveerd door het behalen van targets? Dan ben jij de sales magnaat waarnaar wij op zoek zijn!
View vacancy
Verkoopmedewerker Ziggo Flex! Location: Amsterdam Centrum, Nederland Heb jij een hart voor sales, maar ben je nog niet in de gelegenheid om fulltime te werken? Heb jij zin om je werktijden flexibel in te vullen en aan de slag te gaan in een enthousiast team? Wil je goede bonussen verdienen en raak jij gemotiveerd door het behalen van targets? Dan ben jij de sales magnaat waarnaar wij op zoek zijn!<br>
View vacancy
Verkoper Ziggo Location: Deventer,
View vacancy
Verkoopmedewerker Ziggo Flex Location: Hoofddorp, Nederland <p>Heb jij een hart voor sales, maar ben je nog niet in de gelegenheid om fulltime te werken? Heb jij zin om je werktijden flexibel in te vullen en aan de slag te gaan in een enthousiast team? Wil je goede bonussen verdienen en raak jij gemotiveerd door het behalen van targets? Dan ben jij de sales magnaat waarnaar wij op zoek zijn!
View vacancy
Verkoopmedewerker Ziggo Flex Location: Hoorn, Nederland <p><span style="font-family: Arial; font-size: 11pt;">Heb jij een hart voor sales, maar ben je nog niet in de gelegenheid om fulltime te werken? Heb jij zin om je werktijden flexibel in te vullen en aan de slag te gaan in een enthousiast team? Wil je goede bonussen verdienen en raak jij gemotiveerd door het behalen van targets? Dan ben jij de sales magnaat waarnaar wij op zoek zijn!</span></p><p><br></p><p><br></p>
View vacancy
Verkoopmedewerker Ziggo Flex Location: Cruquius, Nederland Heb jij een hart voor sales, maar ben je nog niet in de gelegenheid om fulltime te werken? Heb jij zin om je werktijden flexibel in te vullen en aan de slag te gaan in een enthousiast team? Wil je goede bonussen verdienen en raak jij gemotiveerd door het behalen van targets? Dan ben jij de sales magnaat waarnaar wij op zoek zijn!
View vacancy
Verkoopmedewerker Ziggo Flex Location: Eindhoven, Nederland Heb jij een hart voor sales, maar ben je nog niet in de gelegenheid om fulltime te werken? Heb jij zin om je werktijden flexibel in te vullen en aan de slag te gaan in een enthousiast team? Wil je goede bonussen verdienen en raak jij gemotiveerd door het behalen van targets? Dan ben jij de sales magnaat waarnaar wij op zoek zijn!
View vacancy
Verkoper Ziggo Location: Deventer,
View vacancy
Verkopenmedewerker Ziggo SIS Location: Apeldoorn, Nederland
View vacancy
Verkoper Ziggo Location: Deventer, Nederland
View vacancy
Verkoopmedewerker Ziggo Flex Location: Roermond, Heb jij een hart voor sales, maar ben je nog niet in de gelegenheid om fulltime te werken? Heb jij zin om je werktijden flexibel in te vullen en aan de slag te gaan in een enthousiast team? Wil je goede bonussen verdienen en raak jij gemotiveerd door het behalen van targets? Dan ben jij de sales magnaat waarnaar wij op zoek zijn!<br>
View vacancy
Verkoopmedewerker Ziggo Flex Location: Roermond, Nederland Heb jij een hart voor sales, maar ben je nog niet in de gelegenheid om fulltime te werken? Heb jij zin om je werktijden flexibel in te vullen en aan de slag te gaan in een enthousiast team? Wil je goede bonussen verdienen en raak jij gemotiveerd door het behalen van targets? Dan ben jij de sales magnaat waarnaar wij op zoek zijn!<br>
View vacancy
Verkoper Witgoed Samsung Location: Cruquius, Nederland
View vacancy
Verkoper Witgoed Samsung Location: Cruquius,
View vacancy
Schoonmaakmedewerker Location: Houten, Voor een mooi kantoorpand annex magazijn in Houten zijn wij op zoek naar twee schoonmaakmedewerkers voor elk 10 uur per week. Of een schoonmaakmedewerker voor 20 uur per week. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het schoonhouden van het kantoorpand. Je werkt parttime en je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 18.00u - 20.00u. Of wanneer je alleen werkt van 16.30u - 20:30u.
View vacancy
Schoonmaakmedewerker Location: Houten, Nederland Voor een mooi kantoorpand annex magazijn in Houten zijn wij op zoek naar twee schoonmaakmedewerkers voor elk 10 uur per week. Of een schoonmaakmedewerker voor 20 uur per week. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het schoonhouden van het kantoorpand. Je werkt parttime en je werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 18.00u - 20.00u. Of wanneer je alleen werkt van 16.30u - 20:30u.
View vacancy